Arginine kan je sportprestatie boosten

In sportprestaties draait het vaak om bloedcirculatie.  Hoe beter je bloedsomloop georganiseerd is, hoe beter het lichaam bouwstoffen en zuurstof kan aanbrengen en hoe gemakkelijker afvalstoffen kunnen verwijderd worden.

Een sporter met een optimale bloedcirculatie zal al snel minder vlug verzuren en kracht verliezen.

Het bloed dat door ons hart en bloedvatenstelsel wordt gepompt voorziet al onze organen van enerzijds voedingsstoffen uit ons eten en anderzijds zuurstof. Daarnaast zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen.

Een goede circulatie van ons bloed is een voorwaarde voor een lang en productief leven. Wist u bijvoorbeeld dat alleen al de hersenen 20% van alle zuurstof vergt die u inademt? En dan hebben we het nog niet eens over andere vitale organen als de lever, de nieren en onze darmen, die allemaal net zo afhankelijk zijn van zuurstof en voedingsstoffen. De bloedcirculatie optimaliseren is dus cruciaal voor een betere prestatie.

Gezonde bloedvaten zijn dus van levensbelang. Het vermindert de druk op het hart en ondersteunt een goede circulatie. Gezonde bloedvaten zorgen voor een domino effect aan positieve gezondheidseffecten door het hele lichaam.
* energie
* alerter
*Je afweersysteem werkt beter
*Je spieren groeien beter

=> je lichaam is opbouwend of anabool

Hoe kunnen we de bloedsomloop optimaliseren ?

In 1998 is er een Nobelprijs uitgereikt voor de ontdekking van de werking van NO Nitric Oxide (Stikstofmonoxide)

NO heeft de eigenschap om bloedvaten te ontspannen en de lokale bloedcirculatie bijgevolg te stimuleren. Het blauwe pilletje is hiervan een afgeleide oplossing.


De Stikstofmonoxide moleculen zorgen ervoor dat de bloedvaten ontspannen en daardoor wijder worden. Voedingsstoffen en zuurstof kunnen beter worden aangeleverd met alle positieve gevolgen van dien.

Deze ontdekking is echt een mijlpaal .


Stikstofmonoxide ontstaat in het lichaam onder invloed van het aminozuur Arginine.Van waar halen we  Arginine ?
Het lichaam kan dit aminozuur  zelf aanmaken. Echter de spijvertering is geen efficiënt  proces, meer dan 70% van de opgenome arginine gaat verloren.

Vandaag kan je supplementen vinden met L- Arginine, deze molecule wordt beter opgenomen maar er is steeds een groot verlies.  Zeker omdat bij opname via de spijvertering eerst de vitale organen worden voorzien en op de laatste plaats de spieren.

Wat is het voordeel van BES-T Power Arginine?

Door de liquid patch technologie zijn we instaat om de moleculen 10x te verkleinen en een zeer homogene crème te creëren. Dit optimaliseert de opname.

Doordat we niet via de spijsvertering werken komt er tot 200x meer arginine op de plaatst waar we het wensen.

Breng BES-T Amino Power voor de sportprestatie aan op de huid thv de spieren die het meeste arbeid moeten leveren. Het effekt is onmiddellijk tijdens de prestatie te voelen.

Tip : voor opbouw BES-T Power elke dag 1 -2  maal aanbrengen op de meest belaste zones


 

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten